Followers

Nah Ruang Untuk Tetamu..

Dapatkan Produk NISVIA Pada Harga RM35!!!


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Sunday, November 21, 2010

Selamat Pagi.. Betul... Pagi Ni...

Entry (tak suke spell N3, cm takde komitmen je hehe) kali ni aku nak bgtau sikit pasal mula-mula wt blog dulu. Aku ingat lagi aku sedang pikir apa tajuk yang sesuai untuk blog aku. Aku rasa aku patut wt blog yang menceritaka semua hal yang aku tau dan bukannya tentang peribadi aku semata-mata. Oleh itu, Saje Sembang dengan sendirinya datang dalam kepala aku dan me'request'kan diri die sabagai tajuk blog aku. selain itu, perkataan Saje Sembang itu juga selari dengan sikap aku yang jenis atau mudah minat kt pape-pape yang menarik tak kira isu apa pun isu sama ada ekonomi, politik, sosial dan aspek-aspek lain lagi..

Baaimanapun, ada sesuatu yang tidak best dengan Saje Sembang.. Ramai sangat yang guna tajuk yang sama atau lebih kurang dengan aku. Kalu google berlambak kuar link ke website address. Hisshh..

Ke korang pikir aku perlu ubah name blog????


Apa pandangan korang? Kalu betollah aku perlu tukar, bagi la cadangan name blog untuk aku k.


3 comments:

misza said...

betul la. kadang conpius jugak. bila blogwalking rasa macam dah masuk ke belum blog ni...sebab banyak yang seakan sama dan sewaktu dengannya.

cempakamelati said...

Saya cadang letak nama "Mesyuarat tingkat jer"..he he

zmah said...

Kalau akak,memang akak tak tukar idea spontan tu...rezeki spontan mana tahu traffic tinggi dengan tajuk ini.

Share |