Followers

Nah Ruang Untuk Tetamu..

Dapatkan Produk NISVIA Pada Harga RM35!!!


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Wednesday, November 17, 2010

Entry di Pagi Raya

Terbangunnya aku dari tidor (ceehhh ayat) adalah apabila roommate aku tegor tanya aku ada transport tak nak g semayang raya. Jawapannya? Sah-sah takde. Sebelum tu die dah usha-usha kt luar umah tu tengok kt bus stand. Ade la lebih kurang 4, 5 orang duk tunggu bus. Tapi setakat duk tunggu je la. Aku takde dengar pun deruman enjin bus lalu. Dorang dah terlepas bus kot. Selepas menyedari situasi yang tak berapa mesra raya, apa yang mampu kita orang lakukan ialah teruskan aktiviti harian macam biasa. Bukak tv layan pape cerita yang ada. Cuma masalahnya, soal nak layan perut. Nak g tapau makanan kt mana tak tau lagi ni. Transport plak takde.

So, inilah penyelamatnya...

Stok mesti milik dalam drawer.

Jenis makanan terbaik di pagi raya haji untuk menggantikan.. Menggantikan... Err.. Gantikan yang ni..

Tiada kaitan dengan tuan blog ye. Sekadar hiasan.


3 comments:

Jeely jelly said...

aik.. x balik beraye ke ??

zmah said...

Mano daging lembunyo...?

Penggoreng said...

Jeely: tak balik la huhu..

zmah: daging lembu takdok.. coffee mix ada la hahaha..

Share |