Followers

Nah Ruang Untuk Tetamu..

Dapatkan Produk NISVIA Pada Harga RM35!!!


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Friday, November 19, 2010

Pamela Anderson: You Datang La Sini... Hari Tu Cakap Nak Datang...

You all tengok ape ni?- Pam
Ahhh.. Panasnye kt *Gombak ni. (*contoh je)
Okey now.. Korang kena duk diam2 baca betul-betul ye. Pamela Anderson akan masuk ke kampung anda!!!! Hah?? Iye betul u.. I tak tipu.. Ahakkss.. Skang ni dr JM5 (hahaha) tengah berunding dengan ejen Pam (chehhh nama manje..) untuk bawak die blakon dlm projek filem akan datang die.Try korang imagine Pam yang cm dalam gambar tu berada di depan mata korang. Tak ke haru-biru-jiwa-segala-macam-anggota nk menatap die tu.      

3 comments:

Lizzie Yasmin said...

teeet... cpt ttp mata...

Penggoreng said...

takpe2 tak yah tutup mate.. biar die tengok kite tgk.. hehehe

Pencacai Alim said...

wow!!! suh dr ribon tu jadi pamela..

Share |