Followers

Nah Ruang Untuk Tetamu..

Dapatkan Produk NISVIA Pada Harga RM35!!!


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Wednesday, January 5, 2011

Obsesi Terbaru

Haluuuu.. Ehem.. Lama tak update ye. Sibik wei.. Skang ni obsesi aku terarah kepada hobi baru. Lebih kurang dekat seminggu baru aku terlibat dengan benda ni. Hobi tersebut ialah MEMANCING. Hahaha.. Entah macam mana satu malam tu tiba2 aku bleh ter'sebut' pasal memancing kt roommate aku dan die yang memang kaki pancing tegar terus naik hantu dengar pasal memancing2 neh. Time tu tngah duk dlm kereta nk pegi makan. Apa lagi, kereta tadi terus diarahkan ke kena yang jual alat- memancing. On da spot tu. Keluar je idea kt kepala terus jalan. Lebih2 lagi time tu tengah boring gila. Tak tau nk wt ape. Budak kt kolej pun tak ramai lg time tu. Tp buat masa sekarang 'pemburuan' lebih menuju kepada si sepit biru. Ni haaa cm kt bawah tu.



Dah banyak malam balik pkol 2, 3 pagi. Best jgak dapat pastu balik then masak. Freshhh.. hahaha.


5 comments:

Scarlett O'Hara said...

Bestnya kalau dapat udang besar cam tu.Pastu bakar!

zmah said...

Buat kari memang sedap udang ni...

Sharifah nor said...

setuju2..bakar..

chokeLy said...

bess nyee... :)

Biela Sapine said...

pehh, gler besarrr !

Share |